Her kommer litt informasjon om morgendagens nasjonale LC-prøve på Trøgstad 28.04.2019

1. Vi er rammet av pilotstreiken i SAS. Ny prøveleder er Roy Tore Trøan. Se oppdatert PM her. Dommer Alec Dagleish (UK) stiller opp på dagens måling som erstatning for Geir Hammer. Oppdatert annonse for høydemålingen finner dere her: https://lurecoursing.no/lc-avd-ostlandet-arrangerer-maling-av-whippet-og-italiensk-mynde-27-april/

2. Kontrollmåling av whippet og italiensk mynde kan forekomme under innsjekk. Utvalgsmetode: Trekning.

3. Kioskmeny (se nedenfor). I tillegg vil det bli solgt vafler, kaffe, te og mineralvann. Tusen takk til Inger Lovise Lunde som har påtatt seg ansvaret for kiosken! Beatling: Vipps eller kontant. (Vipps: NMK-Lure Coursing, #36238).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Lisensutsteder for lisensløp (testløp) under morgendagen er Tone Orre.

5. Lisensmerker kan hentes på plass forutsatt at bestilling og betaling er gjort i forkant. Betaling av lisensmerker kan nå gjøres via Vipps til NLCK (Vipps: NLCK LureCoursing Lisens, #559136). Bestilling av lisensmerker sendes til lisens@lurecoursing.no.

Mer informasjon om lisensbøker og lisensmerker: https://lurecoursing.no/presisering-av-pris-pa-nye-lisensmerker-og-lisensbok/ og https://lurecoursing.no/ny-ordning-for-lisensbok-og-lisensmerker/.

6. Det snek seg inn en liten skrivefeil i forrige PM. I headingen i tabellen med raserekkefølgen stod det 6. mai. Prøven er selvsagt 28.04.2019, slik det står i invitasjonen, PM, på nett (www.lurecoursing.no) og i katalogen.

7. Husk å ta med hundens pass/vaksinasjonsattest!

Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen! 🙂

NMK avd. Østlandet