På grunn av værforholdene/den lange vinteren er ikke prøveplassen egnet/klar for avholdelse av Vårprøven til helgen. Vi har ikke lykkes i å finne en annen egnet prøveplass til helgen.

Derfor blir Vårprøven utsatt til søndag 6.mai. Prøven vil bli avholdt over én dag.Vårprøven vil bli avholdt på Mansrud Gård i Trøgstad.

Vi er derfor i gang med å finne en ny egnet prøveplass til Vårprøven søndag 6.mai. Informasjon vil bli sendt ut til deltakerne så fort en evt. ny prøveplass er avklart.

Arrangør forbeholder seg retten til å avlyse prøven dersom vi ikke lykkes i å finne en ny prøveplass der forholdene ligger til rette for at prøven kan avholdes på en forsvarlig måte med hensyn til hundenes sikkerhet.

De deltakere som ikke har mulighet til å delta søndag 6.mai, har rett til å få påmeldingsavgiften tilbake. Ta i så fall kontakt med Ann Kristin Børsum per epost på lurecoursing.avd.ostlandet@gmail.com.

Vi beklager det inntrufne, og ber om forståelse om at vi ikke får gjort noe med værforholdene, og hundenes sikkerhet er naturligvis vår førsteprioritet.
Denne informasjonen er sendt på mail til alle deltakere.