Sted: Mansrud gård, Riiserveien 82 1860 Trøgstad
Tidspunkt: kl 12:00
Pris: kr 60 pr hund
Aldersgrense: 12 mnd

LC-treningHunder som skal ta lisensløp blir prioritert. Vi starter med lisensløp fra kl 12:00 til ca kl 14:30. Dette avhenger av hvor mange som melder seg på så dette tidspunktet kan bli endret på når vi vet hvor mange som kommer  (følg med her og/eller på Facebook for endring av tidspunkt). De som skal gå lisensløp må ta med lisenssøknad og vaksinasjonskort/stamtavle. Hundene blir ID-sjekket av lisensutsteder. Man er selv ansvarlig for å skaffe støttehund. Du finner informasjon om lc-lisens, samt søknadsskjema her.

Når vi er ferdig med lisensløpene er det fritt frem for resten. Hunder som kan løpe flere sammen må gjerne gjøre dette, men husk munnkurv. Vi satser på at alle skal få løpe to omganger hver, men dette avhenger av hvor mange som kommer og hvor effektive vi er.

Nybegynnere får ikke gå lisensløp, men skal gå sololøp med munnkurv før de får gå i par. Nybegynnere som løper bra på denne treningen kan forsøke seg på lisensløp på neste trening. Vi satser på å ha en eller to treninger til før påmeldingsfristen til Høstprøven går ut.

Det blir salg av munnkurver. Prisen på disse er kr 240.

Les om treninger her. Det blir (mye) venting, så ta med tålmodighet, stol til deg selv og sørg for drikke, samt skygge/ly til hunden(e).  Velkommen! 🙂

Alle som skal delta på treningen må melde på her —>  Påmeldingsskjema

Veibeskrivelse:

Kart: http://kart.gulesider.no/m/Iu8ZZ
GPS-koordinater: 59.608652,11.319866