Høstens vakreste LC-eventyr…

Internasjonal LC-prøve (CACIL coursing) 22-23.09.2018

LC avd. Østlandet ønsker å takke ALLE deltakere, dommere, funksjonærer og ikke minst Magne Østby (V&H) for en fantastisk helg på Mansrud Gård i Trøgstad! Takk også til vår hovedsponsor Royal Canin.

I dag kjørte vi to baner i begge omganger, og hver hund ble bedømt av totalt 4 ulike dommere, fra henholdsvis Ungarn (Emese Gyollai), Østerrike (Hannes Krapfenbauer), Tyskland (Jan Scotland) og Danmark (Lars Johansen).

I går kjørte vi alle hundene på bane 1 i 1.omgang, mens bane 2 ble brukt i 2.omgang. Dommerparene dømte hver sin omgang, slik at hver hund også ble bedømt av fire ulike dommere på lørdag også.

Totalt hadde vi 172 hunder påmeldt i helgen, hvorav 147 stilte til start!

I dag (søndag) stilte whippet og italiensk mynde til start, mens øvrige raser konkurrerte på lørdag.

Nå gleder vi oss til Vårprøven (nasjonal) i april 2019 og Høstprøven (internasjonal) i september 2019! Konkrete datoer kommer snart.

Ønsker du å hjelpe til med å arrangere neste års LC-prøver, er det bare å ta kontakt med Ann Kristin Børsum på lurecoursing.avd.ostlandet@gmail.com. LC er en sport i vekst, hvilket innebærer at vi er helt avhengige av at flere personer ønsker å stille opp som funksjonærer eller frivillige på prøvene våre.

 

Så var det over til resultatene… Følg lenkene nedenfor for samtlige dommerprotokoller og resultatlister fra henholdsvis lørdag og søndag!

Ved spørsmål/henvendelser ang. protokoller/resultater, vennligst kontakt vår sekretær Simon Hansen på simon@lurecoursing.no.

Dommerprotokoller og resultatlister LØRDAG

Dommerprotokoller og resultatlister SØNDAG

Sist, men ikke minst; Gratulerer til alle vinnere! 🙂

// LC avd. Østlandet

v/Simon